Hij is er: onze 3-dubbele geluksbaby!

Liefste, lief klein Vosje,

Wat heb je op je laten wachten venteke, maar oh wat was het dat waard! Je bent zo mooi, zo gaaf, zo ros, zo tevreden en zo’n natuurtalent aan de borst.

Lief manneke, je bent er nog geen 24 uur en nu al hoor je er helemaal bij. Hoe kan ik weerstand bieden aan die geur van vers baby’tje, aan je geluidjes, je kreetjes en je grimassen? Je grote broers en zus zijn vertederd door je: ze vinden je zo lief, zo klein, zo schattig. Een klein wolkje plukgeluk om te wiegen, vast te houden en net iets te hardhandig aaien. “Maar baby’s zijn ook wel vaak een gedoe”, aldus je grootste broer.

Ja, jij bent geboren voor het geluk. Jou werd een 3-dubbele portie geluk toebedeeld:
een zondagskind, een sterrenkijker én je naam* betekent “geluk”. Je bent een geluksbrenger, ros vosje, rood duiveltje. Je hebt je geluk meteen de wereld in gestuurd: de avond van jouw geboorte wonnen de Rode Duivels zowaar met 4-0.

Felix

Wat zal de wereld voor jou in petto hebben? En wat jij voor de wereld? Hoe zal je toekomst eruit zien? En hoe de wereld als jij groot bent? Wat zal je gaan doen en wat zal je laten? En wat zal je laten doen? Wanneer laat je zien wie je bent? En zal je wel gezien worden? Je laat het al zien met je handje: jij bent één van een vier-eenheid, en wat voor een…

Je hele levenspad ligt nog voor je vosje, met al zijn vragen, keuzes, beperkingen en mogelijkheden. Welke weg zal je gaan om te worden wie je bent?

Welkom op de wereld jongen, ik ben vereerd dat ik jouw mama mag zijn.
Ik benieuwd hoe je zal uitgroeien tot een grote, sterke eigen persoonlijkheid, maar eigenlijk ben ik nu al trots op je. Wat je ook gaat doen jongen, wees gelukkig en laat anderen daarin delen. Geniet!

Een heel zacht babyknuffeltje en een snuifje aan je hoofdje met babygeur,

je mama

* je naam houden we nog héél even voor ons, tot de geboortekaartjes zijn verstuurd. Daar hebben we namelijk een geheimpje in verwerkt…

Comments

comments

15 comments on “Hij is er: onze 3-dubbele geluksbaby!

 1. Lieve Geertrui,

  wat een ontzettend mooi stuk heb je geschreven! zo vol liefde voor jouw gezin en alles wat er omheen gebeuren mag. Ik wens jou een hele fijne kraamtijd en geniet van alles en zeker van deze mooie baby.

  lieve groet

  Trudy

 2. Dikke proficiat met je zoontje! Onze jongen heeft ook een naam die geluk betekent en dat elke dag waarmaakt. Tussen al het zorgen door, wens ik jullie dat je kan genieten van jullie kleine gelukje.

 3. Welkom! En wat fijn dat je er bent, denk ook dat je wel blij zult zijn Geertrui dat je hem niet meer meer hoeft te dragen maar gewoon kunt vasthouden en knuffelen.

 4. Hallo lief kleintje! Welkom op de wereld!
  Gefeliciteerd met het kleine mannetje 🙂

 5. JA daar is hij! Vierde kindjes zijn fantastisch! 🙂 Hij sowieso ook. Dag vosje!

Comments are closed.