Fair Wear Friday # 3x hoera: met zonder jas!

Eindelijk, eindelijk lijkt het dan toch definitief lente te zijn geworden! Oké, eigenlijk een paar dagen geleden al, maar ik zit al bijna twee weken aan huis gekluisterd met de ene zieke na de andere – of alledrie tegelijk. Nu ook M-etje koortsvrij is konden we er eindelijk met de fiets op uit. Met zonder jas, maar uiteraard allemaal met een wollen hemd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn missie van vandaag was om de kinderen, en dan met name de jongens, op een natuurlijke manier te fotograferen voor Fair Wear Friday. Ze hebben er nogal een handje van om zot te gaan doen zodra ze de camera zien – dus mensen die regelmatig kinderen portretteren: hoe doen jullie dit?!!!

DE PRINSES

M. is al sinds maandag ziek, en dit was haar eerste uitstapje na vijf dagen. Nog wat pips in het gezicht, heel wat gewicht verloren en met energielevel-0, maar toch wilde ze wel mee naar buiten. In winterkledij, dat dan weer wel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVestje: Baba-babywear, nieuw gekocht voor onze bruiloft, ECO-label en algemeen goed bezig met eerlijke mode
Longsleeve: hemd van eco-wol, gekocht voor S. dus ze is al de derde die het draagt
Rokje: stockverkoop Froy & Dind, GOTS gecertificeerd en algemeen goed bezig met eerlijke mode
Legging: stockverkoop Froy & Dind, GOTS gecertificeerd en algemeen goed bezig met eerlijke mode
Schoenen: HIP, tweedehands gekocht via 2dehands.be

DE JONGENS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt: Baba-babywear, zijn nieuwe verjaardagsshirtECO-label en algemeen goed bezig met eerlijke mode
Broek: tweedehands gekocht voor S., dus nu minimaal door het derde kind gedragen
Schoenen: nieuw gekocht voor S., nu dus aan de tweede ronde bezig, al loopt het aantal rondes gestaag op door K.’s tempo…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt: Baba-babywear, ook zijn verjaardagsshirt, ECO-label en algemeen goed bezig met eerlijke mode
Broek: een kringloopvondst
Schoenen: tweedehands gekregen van een grote neef

300%

Toevallig zijn ze alledrie 100% gekleed in fair fashion (of toch naar mijn maatstaf), maar dat is heus niet altijd zo… Nu het korte broeken seizoen begonnen lijkt zal dat wel heel wat vaker voorkomen, al heb ik ook net een nieuwe stapel knielappen besteld voor al die “nieuwe” lange broeken…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA En nu we het toch over eerlijk hebben: misschien moet ik maar accepteren dat de kinderen zich gedragen als koeien die na de winter voor het eerst terug de wei in mogen. Hun “natuurlijke pose” waar ik naar op zoek was heb ik na 64 foto’s genomen te hebben maar bestempeld als “in sneltreinvaart”. Toepasselijk bij de shirts van de jongens – waarvan ik me nu afvraag hoe ik er in hemelsnaam toe gekomen ben om dezelfde te kopen. Lente-zotheid zit blijkbaar in de familie!

 

Hebben ook genoten van het mooie weer? En in welke outfit deed je dat?

 

 

 

Comments

comments

3 comments on “Fair Wear Friday # 3x hoera: met zonder jas!

  1. Hihi, ‘met zonder’ jas, wij zeggen dat ook zo :-).
    De warme dagen zijn fijn, maar ik heb precies nog niet echt zomer-zwangerschapskleren. Dringend op zoek naar t-shirts en topjes dus, en een rokje zou ook leuk zijn!
    fieke onlangs geplaatst…#kookboekweek | april 2016My Profile

    1. Ik heb laatst van Froy & Dind wat fijne zomer-zwangerschapskledij gekocht.
      Ik had natuurlijk ook al een voorraadje van de vorige keren, en ik draag ook nog veel gewone kleding. Enkel mijn buik is enorm, verder is mijn figuur niet veranderd. Rokjes draag ik onder mijn buik, met een zwangerschapsshirt erbij heb ik weer een outfit 🙂 Kleedjes is 50/50 van gewone en zwangerschapsmode, vesten komen ook uit mijn normale garderobe.

Comments are closed.