Een mediadebuut waar ik niks van wist

Ik had het helemaal gemist, maar blijkbaar heeft Geertruurzaam haar debuut gemaakt in de media! Ja, ik wist uiteraard wel dat ik was geïnterviewd over duurzaam trouwen, maar ik had niet door dat het stukje al was gepubliceerd in de Valentijnseditie van Rondom. Ik ben niet zo handig dat ik weet hoe ik zover kan terugkijken in mijn aantal bezoekers, dus ik kan ook niet zeggen of ik het aan mijn cijfers had kunnen zien. In elk geval: het is gepubliceerd. Ik heb het alleen nog niet op papier kunnen lezen…

Schermafbeelding 2016-04-03 om 22.27.26

Rondom is een gratis huis-aan-huisblad dat met een oplage van 2 miljoen door Vlaanderen wordt verspreid. Mijn argument dat mensen die kiezen voor een eco-bruiloft ongetwijfeld een anti-reclamesticker op hun brievenbus hebben geplakt (wij toch in elk geval), verbleekte wat door de fijne manier waarop ik werd benaderd en het grote enthousiasme van de journaliste die over het onderwerp schreef.

REEKS

Aanvankelijk was het de bedoeling dat het een reeks zou worden, waarbij er 3 weken achter elkaar een artikel van 1,5 pagina zou verschijnen. Die reeks heb ik van te voren ook gelezen en goedgekeurd. Zonder medeweten van de journaliste is het echter ingekort tot één pagina, waardoor er sommige zaken wat meer cru worden voorgesteld en een beetje uit hun verband zijn getrokken. Ik ben in elk geval wat korter van stof en wat lijk wat stelliger dan wat ik bedoel. Allee, ik hoop toch dat ik meestal wel kan motiveren waarom ik bepaalde keuzes ben en de alternatieven ook kan nuanceren.

Maar goed, mijn mediadebuut is gemaakt. Het is niet helemaal geworden wat ik ervan had gehoopt, maar de journaliste baalde ook van de ingrepen die zijn gedaan. Zij heeft in elk geval enorm haar best gedaan voor mij. Tja, dat is de keerzijde van de beroemdheid zeker 😉

ECO-BRUILOFT

In elk geval ben ik nog altijd enorm trots op onze bruiloft en kijk ik enorm dankbaar terug op deze waanzinnige dag. Het lijkt al zó lang geleden, maar we hebben dan ook niet veel tijd gehad om rustig na te genieten van onze witte wolk…

Mijn eigen reeks over de bruiloft heb ik trouwens nog altijd niet helemaal afgerond, en aan het fotoalbum moet ik zelfs nog beginnen. *Iets met gebrek aan tijd en energie*. Ben je benieuwd naar wat ik al wél heb kunnen schrijven over onze (beetje) eco-bruiloft:

In deze artikels ben ik wat meer mezelf en kan je het hele verhaal lezen. Wie weet kan ik nog iemand inspireren die ook een anti-reclame sticker heeft…

Is één van die 2 miljoen lezers misschien hier verzeild geraakt?

Comments

comments

4 comments on “Een mediadebuut waar ik niks van wist

    1. In Antwerpen zelf wordt het sowieso niet verspreid, maar inderdaad, die sticker houdt veel tegen 🙂

  1. Hahaha, “Mijn argument dat mensen die kiezen voor een eco-bruiloft ongetwijfeld een anti-reclamesticker op hun brievenbus hebben geplakt”. Zo’n sticker is inderdaad zo ongeveer een van de eerste eco-stappen die een mens zet vermoed ik 🙂

    Proficiat met je mediadebuut alleszins!

Comments are closed.