Biolicious – winactie!

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober is er een wereld vol bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten te ontdekken in de Waagnatie in Antwerpen. Biolicious is een tweedaags event waar je je kan laten inspireren en informeren over groener leven. Of… je kan komen luisteren naar mij! Ja, echt, ik ga een lezing geven – en jij kan daarbij zijn!

logo

Het alsmaar groter wordend besef dat er spaarzamer moet worden omgesprongen met natuurlijke bronnen, zorgt voor een groeiende interesse in biologische, ecologische, natuurlijke, duurzame en groene producten. Biolicious biedt een uitgebreid programma van kookdemonstraties, workshops, lezingen en ateliers en zorgt ervoor dat iedereen nieuwe en frisse inspiratie kan opdoen.

carrousel

LEZING

Toen ik een half jaar geleden een mailtje kreeg of ik “iets wilde komen vertellen over onze duurzame bruiloft” had ik totaal niet gedacht dat ik zou gaan doe wat ik ga doen: 45 minuten een presentatie houden over het hoe en wat van mijn zoektocht naar duurzaamheid met een (groot) gezin in deze stad, in deze tijd, in deze maatschappij. Oftewel: hoe kan je de impact op het milieu in toom houden als je wel vier kinderen hebt, maar geen plaats voor een moestuin, geen tijd om vanalles zelf te maken en geen geld om alles verantwoord te kopen?

Dat “iets vertellen” bleek dus een pak langer te zijn dan de 10 minuten die ik in gedachte had – en het onderwerp “bruiloft” is geswitcht naar het bovenstaande onderwerp wegens de beoogde doelgroep. Wát ik ga vertellen weet ik nog niet, en hoeveel tijd ik daarover volgebabbeld krijg is ook nog een groot vraagteken. Ik wil echter dankbaar gebruikmaken van deze kans, dus ik ben hard aan het werk gegaan!

Super spannend allemaal, en vooral enorm veel voorbereidingswerk. Spreken voor publiek is namelijk nog wel iets anders dan een stukje typen aan de keukentafel. Ik krijg al een rood hoofd en droge lippen als ik een ontwerp moet presenteren op school… Ik hoop dus maar op een zeer sympathiek publiek – maar dat zal wel goed komen. Ik neem in elk geval mijn talisman F. mee het podium op, dus als ik niet meer uit mijn woorden kom kan hij voor entertainment zorgen!

En nu heb ik eindelijk een reden om naar de kapper te gaan, visitekaartjes te laten drukken en een nieuwe jurk te kopen waar ik mijn overgebleven zwangerschapskilo’s ingepropt krijg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WINACTIE

Ben je benieuwd naar het programma? Wil je mij in real time bezig horen? Ben je benieuwd hoe de babyman er in het echt uitziet? Of wil je gewoon komen shoppen en lekker eten? Laat dan hier of op Facebook een reactie + e-mailadres achter en vertel wat jij hoopt te ontdekken op Biolicious.

EDIT: Alle tickets zijn inmiddels vergeven!

PRAKTISCH

  • zaterdag 29 en zondag 30 oktober
  • van 10.00 tot 18.00 uur
  • Waagnatie Expo & Events, hangar 29
    Rijnkaai 150
    Antwerpen

Ik ga me verder voorbereiden! En wie weet tot snel…

Comments

comments

6 comments on “Biolicious – winactie!

  1. Ik hoop vooral nieuwe informatie over biologische producten en initiatieven op te doen. Ik zou heel graag een ticket winnen en zal met veel plezier aanwezig zijn op de beurs. Zo kunnen we ook alvast eens naar Uw lezing komen luisteren. Alvast bedankt! p.s. veel succes met Uw lezing.

    1. Dankjewel! Ik zie het inderdaad als een heel grote kans – al vind ik het ook doodeng en vraag ik me ernstig af of ik niet betweterig overkom of dat iedereen alles juist veel beter weet en doet dan ik…

Comments are closed.