Wie helpt Scharrelvos groeien?

Als ik dit op Facebook zou schrijven, dan zou ik de status *voelt zich trots* invoegen. Facebook is echter niet echt mijn medium, al publiceer ik er bedrijfsmatig nu wel bijna dagelijks. Schijnbaar is het ook goede manier om je doelgroep te bereiken en meer bekendheid te creëren, al ben ik tot nu toe stiekem enthousiaster over mijn gedrukte visitekaartjes. Misschien niet het meest duurzame, maar wel absoluut het mooiste!

Maar waar ik nu zo trots op ben?
Ruim een maand geleden lanceerde ik mijn eigen circulaire webshop: Scharrelvos
♻️♻️♻️
Een webshop met een continu, overzichtelijk aanbod van hergebruikte babyspullen, kleding en speelgoed.
 
Duurzame geboortelijsten met kwalitatieve tweedehands babyspullen
 
Een ecologisch alternatief aan mainstream prijzen – een economisch alternatief voor fairtrade – een gemakkelijk alternatief voor tweedehands verkoopsites.
♻️♻️♻️
 
De afgelopen weken is al er veel veranderd, verkocht en toegevoegd in de online store. De papieren visitekaartjes zijn gedrukt en rondgebracht bij o.a. een aantal vroedvrouwenpraktijken in de buurt.
 
Om de juiste doelgroep te bereiken is kan ik echter nog wel wat extra bekendheid gebruiken, dus hierbij een warme oproep om mij hierbij te helpen:
Welke blogger vindt het leuk om iets te schrijven over Scharrelvos?
Geld om je te betalen heb ik niet, en hoewel ik als ex-blogger weet dat het dan niet zo’n evidente vraag is, hoop ik maar op de gun-factor 🙂 Ik heb wel een winkel vol spullen, en ruilhandel is ook heel duurzaam, toch?!
Heb je interesse?
Laat me dan iets weten via mail (geertrui@scharrelvos.be) of FaceBook.
En aan alle niet-bloggers:
Je mag natuurlijk aan alle zwangeren, kersverse ouders en niet-meer-zo-kersverse-ouders vertellen over Scharrelvos! Volgen op Facebook is ook een goed idee, want deze blog gaat minder en minder gebruikt worden voor het delen van scharrelinformatie.
Ik stuur je alvast veel virtuele dankbaarheid 🙂

Comments

comments