Fair Wear Friday # Modemeisje – meisjesmode

M. is de enige in ons huishouden die spontaan kan en wil poseren, dus kreeg zij opnieuw de eer om haar duurzame outfit te showen voor Fair Wear Friday. Het is een zelfgekozen combinatie van favoriete kleding – zo modebewust is ze nu al. Geen idee van wie ze dat heeft…

IMG_0289kopie

  • Shirt
    Eigenlijk hou ik niet zo van shirts met een tekst of opdruk, maar voor dit exemplaar maakte ik graag een uitzondering: een roodharig meisje met kroon met de tekst “little princess”. Daar gaat een moederhart sneller van kloppen. Toch zeker dat van een moeder met een roodharige prinses als dochter.
    Ik vond het op Bouger Bouger, dé rommelmarkt op het Krugerplein, Borgerhout. De volgende editie is 6 september, dus zet alvast een kruis in je agenda daarvoor.
  • Rokje
    Dit rokje kocht ik op de tweedehandsbeurs van de gezinsbond in Deurne-zuid; absoluut de beste tweedehandsbeurs die ik ken. Het is het lievelingskledingstuk van M. Het past het al zeker een jaar, en de komende paar jaar zal ze het ook nog wel kunnen dragen. Wat dat betreft zijn meisjes fantastisch – en op alle andere gebieden ook.

Koop jij tweedehands kleding voor je kinderen?

 

Comments

comments

4 comments on “Fair Wear Friday # Modemeisje – meisjesmode

Comments are closed.